Az Egészségünkért Sport- és Kulturális Egyesület támogatott Leader projektjének (projektazonosító: 3337956989) köszönhetően új eszközbeszerzések valósulhattak meg, az egyesület sarkadi telephelyén, a 01002/5 helyrajziszámon.

Nyertes árajánlat alapján történt meg az új eszközök beszerzése a projekt keretében. 1 db polcrendszer (1-es típus), 1 db polcrendszer (2-es típus), 2 db aktív mélysugárzó hangfal, 2 db állítható magasságú hangfalállvány, szatelit rúd, 2 db csatlakozó kábel XLR – XLR 2,5 méter, 12 db LED-es színpadi derítő lámpa, 1 db fényvezérlő, 11 db csatlakozó kábel XLR – XLR 3 méter, 1 db csatlakozó kábel XLR – XLR 10 méter.

A beszerzés két részből épült fel az egyik fő rész a bútor, a másik a technikai csomag. A bútorokat három méret alapján terveztük beszerezni, dokumentációs, archiválási és eszköz tárolási céllal. A technikai eszközök esetében a LED-es színpadi derítő lámpa a nagyobb rendezvényekre szükséges. A vezérlőnek köszönhetően a statikus világítás mellett többféle intenzitás állítható. A derítő lámpából 12 db került beszerzésre, aminek köszönhetően egy nagyobb, vagy akár párhuzamosan több kisebb rendezvényen is fel lehet állítani az eszközöket. A hangtechnika esetében két nagy teljesítményű, aktív hangfal került beszerzésre. Az aktív technikának köszönhetően nem szükséges erősítő megvásárlása a jelforráshoz. A kábelekből azért szükségesek több méretben mert ilyen csatlakozók szükségesek a két új hangfal mellett a rendezvényeken a mikrofonokhoz is.

Egészségünkért Sport- és Kulturális Egyesület