Láza Tibor 3363979437 iratazonosító számon nyilvántartott, Helyi fejlesztések támogatása című, VP6-19.2.1-65-8.5-21 kódszámú felhívásra benyújtott támogatási kérelmével kapcsolatos záró elszámolásához

 

A 3393560096 iratazonosító számon nyilvántartott támogatói okiratban 2022. 08. 31-re terveztem az elszámolás időpontját, azonban a Támogatói okiratot csak ezt követően kaptam meg.

A tervezett beszerzés megvalósult az eredetileg kalkulált áron, a kiegyenlítés két részletben történt meg előlegszámla és végszámla kifizetésével. A szauna megrendelése még a Támogatói okirat kézhezvételét megelőzően megtörtént, ennek, illetve a helyi szakembernek köszönhetően a kérelemben benyújtott árajánlatban szereplő áron sikerült a szaunát beszerezni.

A Dobozon üzemeltetett szálláshely szolgáltatásainak fejlesztésével nő a vendégek és az eltöltött vendégéjszakák száma, ez nagyobb bevételt és további fejlesztéseket generál. Különösen fontos ez az elmúlt 2 év fényében, ami a világjárvány és a lezárások okozta nehéz helyzetben rávilágított a folyamatos fejlesztések szükségességére, illetve arra, hogy növekvő igény és kereslet van a kisebb, családias méretű szálláshelyekre. Ezen felül induló vállalkozásként minél több szolgáltatás nyújtása a cél, így lehetséges lépést tartani a már régóta üzemelő szálláshelyekkel.

Megtörtént a 12 személyes hordószauna beszerzése. A beüzemelés semmiféle építési tevékenységet nem igényelt, az alapjául szolgáló területet korábban, saját költségen megcsináltattam, a hordószauna pedig mobil, kézi emelővel mozgatható, így azt összeszerelve szállították a helyszínre.

A számla összértéke kiegyenlítésre került, ahogyan a projekttábla és a projektmenedzsment költsége is, az ezekről szóló számlákat és a kiegyenlítést igazoló dokumentumokat a kifizetési igényléshez mellékelem.

A beruházás a támogatói okiratban szereplő mérföldkőben tervezett tételek és költségek esetében maradéktalanul megvalósult, a korszerűsítés turisztikai fejlesztésre irányult.

 

Doboz, 2022. november 30.

 

Láza Tibor