A Hunniareg Pedagógiai Intézet Nonprofit Kft. támogatott Leader projektjének (projektazonosító: 3336121173) köszönhetően új eszközök beszerzése valósult meg, a gyulai telephely területén, a 028/1 helyrajziszámon.

Az eszközbeszerzés megvalósítása a nyertes árajánlat alapján történt: – 3 db sörpad garnitúra, 1 db kajak + 2 db evező + 2 db mentőmellény, 1 db gáz hősugárzó, 1 db pavilon, 1 db zárt égésterű mobil sütő, 1 db üvegajtós hűtő, 1 db csónakmotor, 1 db üllőgarnitúra, 1 db fűkasza

Három fő kategóriában valósult meg eszközbeszerzés. Az aktív sporteszközöknek köszönhetően a Leader közösségünk területéről több helyi fiatal választhatja az egészséges mozgást az online tér mellett. A programokon, rendezvényeken a helyszínen szükséges megoldani a sütést, a főzést, az alapanyagok és a készételek tárolását, amely a projektnek köszönhetően szintén megoldódott. A fűkasza a terület karbantartásához járult hozzá. A projekt bemutatása által egyre több Leader területen élő lakos ismerhette meg a szervezetünket, a tevékenységünket és választhatja a szolgáltatásinkat.

Hunniareg Pedagógiai Intézet Nonprofit Kft.